Cabrióban a Mikulások

2023.12.05. 18:00

Szuper Mikulás-túra lesz a város útjain - bárhol felbukkanhatnak

Duol.hu

Mesi Rol és csapata

Mesi Rol. Sokaknak ismerős lehet ez a név, akik a helyi Facebookos csoportokban tagok. A fiatalember mindig kitalál valami jópofa dolgot. Három éve járja a várost Mikulás ruhába öltözve december 6-án. 

Az első alkalommal még csak poénnak szánta a kabriós utazást a városban, de az olyan sikert aratott, hogy tavaly már tíz Peugeot járta Dunaújváros utcáit kisebb ajándékokat hozva a gyerekeknek. Idén is meghirdette a cabriós csoportban a Mikulás akciót, tehát most sem maradunk móka és kacagás nélkül. 

11 órakor indulnak a Hankook elől, majd a Római városrészen át a Vasmű úton keresztül a Béke tér közbeiktatásával a külső Park centerhez vezet az útjuk, ahova 13 órára körül érkeznek. Igéretet kaptunk arra, hogy a szerkesztőségünk előtt leparkolnak egy rövid interjú erejéig. Mesi Rol elmondása szerint hallani fogjuk ahogy érkeznek. 

Az idei akciójuk is remek bulinak ígérkezik, ezért kérjük az autóstársakat, hogy ehhez mérten türelemmel viseltessenek a fázós Mikulások irányába. Fázósak, mert idén már nem lesz nyitott a kabriójuk a rossz idő miatt. 

Egyébként Mesi Rol eladni szándékozik a járgányát és új Peugeot-ra gyűt, ami nagyobb lesz és vagányabb. Már alig várjuk! Sok sikert a vételhez, de addig örvendeztessetek meg bennünket, a városlakókat, de főleg a gyerekeket egy igazi Mikulás túrával. A gyerekeknek most is ajándék jár! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában