Fotózás

2023.11.07. 13:00

Kolléganőnk szép sikere

Szentes Kitti kolléganőnk az Unio Mystica Könyvkiadó által hirdetett Lélek-kép fotópályázaton sikeresen pályázott és az általa készített fotók is bekerültek egy öröknaptárba, mely azért is különleges mert nem egy adott évre szól.

Duol.hu

Fotó: Szentes Kitti

A naptár 365 darab csodálatos fotót tartalmaz a hozzá illő Kiss Balázs Kunó gondolatokkal, útmutatásokkal. Pályázni ez év május végéig lehetett, a nyerteseket június vége felé értesítették. – Hatalmas öröm volt számomra amikor jött az értesítő email, hogy az általam készített képek is bekerültek a naptárba, mely november elejétől megvásárolható a megjelölt könyvesboltokban, webáruházakban – mondta lapunknak a perkátai fotós. 

Tavirózsa
Fotó: Szentes Kitti

Majd hozzátette: – Nem tudnék az öt kép közül választani, hogy számomra melyik a legkedvesebb hiszen nem véletlenül küldtem be ezeket a fotókat. A pihenő fecskepár az udvarunkban készült, szívemhez talán ez áll a legközelebb. De a drónnal készült kép is különleges, ezen pedig Dunaújváros mellett a hatos számú főút egy kis részlete látható zöld lombkoronával ölelve. De szerepel a képek között a dégi Festetics-kastély Hollandi-háza, a tési szélmalmok, és egy különleges színvilágba öltöztetett tavi rózsa is. 

Fotóimat elsősorban szívvel-lélekkel, másodsorban a fotózáshoz alkalmas eszközökkel végzem. Van egy cserélhető objektíves DSLR gépem, több objektívvel, alkalmazkodva az adott témához egy drónom és természetesen a telefon is alkalmas jó fotók készítéséhez. A természet a táj szépsége az ami mindig magával ragad, nincs kedvenc témám, talán azért sem mert mindenhol igyekszem megtalálni a szépséget. Minden évszakban ott a lehetőség, hogy megragadjuk az adott pillanatot, de kétségkívül a legszebb fotók napkelte és napnyugta környékén készülnek, amikor a színek a fények szemkápráztatóak, az árnyékok elnyújtottak. Ez számomra nemcsak, egy hobbi, ez egy életérzés is, és nem utolsó sorban szerintem egy élethosszig tartó tanulás is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában