Aranyalmás kavalkád

2023.09.28. 20:00

Kukoricamorzsolás, ügyességi játékok és táncház - képgalériával

Kukoricamorzsolás, ügyességi játékok és közös táncház egyaránt volt az Dunaújvárosi Óvoda Aranyalma Tagóvodájának őszi kavalkádján.

Szente Patrícia Andrea

Napsütéses időben, színes őszi levelek között játszhattak a legkisebbek a Dunaújvárosi Óvoda Aranyalma Tagóvodájának udvarán, az intézmény már hagyománynak számító őszi kavalkádján.

A szerdai eseményt a Katica csoport apróságai nyitották meg játékos, táncos műsorukkal, amelyet Szirmainé Gubicza Margit tanított be nekik. A családi délután alkalmával szülők és óvodás csöppségeik együtt vehettek részt a különféle őszi programokon, így az előadást követő táncház során is lehetőség adódott a közös szülő-gyermek mulatozásra. 

A gyerkőcöket és családjaikat továbbá öt helyszínen várták kreatív és ügyességi játékokkal: a porontyok barkácsolhattak, célba dobhattak és egy izgalmas akadálypályán is próbára tehették magukat. Emellett igazi őszi program volt a kukoricamorzsolás és a kukoricakép készítés is. A gyerekek az állomásokon matricákat is kaptak, amiket később édes finomságra válthattak be. Az ajándék csokoládén kívül a résztvevők ízletes palacsintát és sütinyalókát is vásárolhattak, ezzel támogatva az óvodát. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában