Hétfőn

2023.08.16. 20:15

Időpontváltozás! 1 Csepp Frissítő Mindenkinek!

A csütörtökre tervezett 1 Csepp Frissítő Mindenkinek! az idei bolondos, felhős időjárás miatt jövő hét hétfőn, azaz 2023. augusztus 21-én kerül megrendezésre a jótékonysági akció várhatóan 35°C kánikulában a Posta előtti területen. Találkozzunk 2023. 08. 21-én 14:00-17:30 között!

Duol.hu

Vízosztás illusztráció

Fotó: Bencsik Ádám

A Jót, Szívből- Dunaújvárosért! elnevezésű akció-csoport idén is nagy szeretettel várja a városlakókat az 1 Csepp Frissítő Mindenkinek elnevezésű jótékonysági eseményre, mely 2023. augusztus 21-én hétfőn 14:00 - 17:30 óra között lesz a Dunaújvárosi 1. számú Posta előtti téren, várhatóan 35 fokos kánikulában.

Az akció-csapat egy éve bonyolította le a nyári hőségben a korábbi akcióját, melynek során a dunaújvárosi lakókat,  járókelőket egy frissítővel ajándékozták meg az augusztusi melegben.  

Idén támogatóik segítségével terveik szerint  200 gombóc Jakó fagylatot, 500 palack hideg ásványvizet, több karton alkoholmentes sört, 18 kilogramm banánt és 14 kilogramm gyümölcsöt osztanak ki a járókelőknek , a gyerekeknek pedig jéghideg gyümölcs szörppel kedveskednek.    

A jótékonysági akciónkban nagy segítséget nyújtott az MK-TEC Corporation Kft., a Jakó cukrászda, a Carissa SE, a Kaptár Music Pub, a Magyar Posta, a Ice Cube és a Há Graphics.

A Jót, Szívből- Dunaújvárosért! sok szeretettel várja a városlakókat egy kis frissítőre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában