Hagyomány

2023.08.27. 08:00

Az új kisgimiseket fogadták (képgalériával)

A Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnáziumban szeptemberben indul a hetvenedik tanév. Az iskolában 1992 óta működik a nyolcosztályos tagozat is. Rengeteg nagyszerű ember nevelkedett egykor ezen falak között. 

Duol.hu

Fotó: SZIG

Fotó: SZIG

Az új kisgimiseket hagyományosan idősebb társaik fogadják egy játékos ismerkedési programmal. Így történt ez augusztus 24-én délután is. A hetedikesek szerveztek programot osztályfőnökük, Fekete Zoltán vezetésével. A rendezvény kezdetén a gimnázium igazgatója, Kratzmajer Zoltán mutatta be a gyerekeknek és az izgatott szülőknek azokat a tanárokat, akik a különböző tantárgyakból pallérozzák majd az újdonsült gimnazistákat. Leendő osztályfőnökük, Sárköziné Elekes Annamária rögtön szárnyai alá vette gyerkőceit.

A hetedikesek izgalmas feladatokkal készültek, amelyek megoldása komoly együttműködésre késztette a csapatokat. Természetesen mindenki nyertesként hagyta el az iskolát. Még egy kis pihenés, aztán együtt vág neki a hosszú útnak az 5.E osztály.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában