Életstílus

2023.08.29. 11:00

A nyaralásra is kerékpárral indult Matulai György

Szabó Szabolcs

Nem utószezon Albániában Fotó: MGy/Facebook

Korábban részletesen beszámoltunk Matulai György túrakerékpáros éves kalandjáról, aki ezúttal a grúz fővárost vette célba. A hazatérés után sem pihent a lelkes kerékpáros, a hazai, kötelezőnek mondott köröket lerótta, részben egykori túratársakat és barátokat látogatott meg, majd új kalandba kezdett. 
Matulai György már lapunknak adott interjújában jelezte, ismét útra kész, és ha családilag megkapja a zöld lámpát, akkor ismét a Balkán, és mediterrán vidék felé veszi majd irány. 

„A nejem kegyes volt, megengedte, hogy a közös családi nyaralásra is kerékpárral érkezzek” – jelezte Matulai, hogy újra pihenten várja a következő túráját. 
Hősünk, a Balkánt szinte már tenyereként ismeri, és közösségi oldalán is folytatja napi élménybeszámolóit, amelyek már korábban is sokakat inspiráltak hasonló túrákra. 

Matulai, mint a korábban vele készült interjúban elmondta, most jár(t) 15. alkalommal Albániában, ahol ezúttal a vasúti szolgáltatást is tesztelte – utazott az ország jelenlegi egyetlen vasútvonalán. A korábbi vállalásokhoz híven a rutinos kerékpáros augusztus végén éri el Görögországot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában