Megtelt élettel Sukoró

2023.07.15. 13:00

Igazán sportos fesztivál az EFOTT

Szerda óta megtelt élettel a sukorói vízpart, a koncertek mellett több színes programmal is várták a szervezők a fesztiválozókat. A sport szerelmesei sem maradnak ki a lehetőségekből.

Duol.hu

Fotó: Beke Zsombor / FMH

A csütörtöki esős időjárásnak nyoma sem volt pénteken az EFOTT területén, vihar után mindig jön a szivárvány, nem volt ez másképp most sem – írja Beke Zsombor társoldalunkon, a feol.hu-n. Bár a fesztiválozók bizonyos része igyekezett árnyékba vonulni, vagy a helyenként légkondicionált kulturális programokon részt venni, voltak, akik sportoltak és a tűző nap sem volt akadály számukra.

Bár nyár közepén járunk, jégkorong ütők előkerültek, a Hydro Fehérvár AV19 sátora előtt street hockey zajlott. Az egyik csapatban többek között a volt játékvezető Gebei Péter, a Dunaferr egykori kiváló kézilabdázója, Ferling Bernadett is ütőt ragadott, de felvette a kesztyűt a DAB új hálóőre, Tóth Balázs, valamint a FEHA19 kapusa, Márkus Levente is.

Fotó: Beke Zsombor / FMH

A hokin kívül is számos sportágat kipróbálhatnak a kíváncsi fesztiválozók, röplabda, boksz, darts, teqball és sportlövészet is szerepel a repertoárban, de ha valakit érdekel, a sportmasszázs rejtelmeibe is beleleshet.

Tovább a képgalériára!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában