Cuki alkotások születtek

2023.06.15. 11:00

Rajzlapon elevenedtek meg a nagykarácsonyi lovas élmények

Az első Ma No Ka Lovasnap nagy sikerrel zárult Nagykarácsonyban. Ehhez kapcsolódóan pedig rajzversenyt is hirdettek Fridrich-Czinkóczi Katáék, melynek eredményét a napokban hirdették ki. Annyit elárulhatunk, hogy mindenki győztes lett!

Duol.hu

Pár demó kép a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkertben Fortunával és Katával. Fotó: Ma No Ka

„Egyszerűen van a lovakban valami, ami jót tesz az ember lelkének. Olyan pozitív kisugárzással rendelkeznek, ami engem mindig megnyugtat.” – nyilatkozta még korábban a FEOL-nak  Fridrich-Czinkóczi Kata. Nos, ezt az érzést, varázst sikerült a gyerekeknek is átadni és az I. Ma No Ka Lovasnap többeket megihletett. A „Mit láttál ma?” rajzversenyre beérkezett művek közönségszavazáson vettek részt és a legtöbb like-ot kapott rajz művésze egy kis ajándékcsomagot kap. A ceruzával, zsírkrétával vagy éppen vegyes technikával készült szebbnél szebb műveket örömmel forgatta virtuálisan a közösségi média népe.

Vitális Amanda győztes alkotása
Fotó: Ma No Ka

– A legtöbb kedvelést Vitális Amanda alkotása kapta. Az ő nyereménye egy ajándékcsomag, mely egy kis lovasélményt is tartalmaz. Ám, a többieknek sem kell csüggedniük, hiszen úgy döntöttünk, hogy minden nevező gyerkőc ajándéka egy 20 perces ismerkedős lovasélményt kap a tanyánkon! Köszönjük a cuki kis rajzokat – nyilatkozta a FEOL-nak Fridrich-Czinkóczi Kata.

És ha már MaNoKa tanya! Csodálatos lovaikkal a nyáron a nagykarácsonyi tündérkertben is találkozhatnak az érdeklődők a levendulaszüret alkalmával.

További részletek és a cikk forrása: feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában