Perkáta

2023.05.25. 08:00

Színes programokkal készülnek

Május 27-én rendezik megl a II. Mosoly és Gyermeknapot Perkátán. A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődik a Győry-kastély kertjében. A kilátogatók 10:30-tól megtekinthetik a Mesélő Bőrönd Társulat színpadi előadását.

Szentes Kitti

Fotó: Czinege Melinda

13 órától drog és alkohol szimulátor akadálypályán mehetnek végig a vállalkozó szelleműek és betekintést kaphatnak arról, hogy miért nem érdemes a drogot még csak kipróbálni sem, illetve az alkoholnál pedig mértéket tartani. 14 órától a helyi néptáncosok műsorában, majd fél háromtól a seregélyesi -fehérvári Linedance táncában lehet gyönyörködni. 15 órától Reiprich Gábor és Orbán Zsolt gitárjátékát hallgathatják meg a rendezvényre kilátogatók.

Este hét órától pedig Zámbó Jimmy emlékkoncert kezdődik. Jimmy dalait Zámbó Árpi, Luigi és Gigi adják majd elő méltó emléket állítva az énekesnek. Ezután kilenc órától szabadtéri diszkón rophatják a táncot a mulatni vágyók. A rendezvény ideje alatt kicsik és nagyok örömére lesz lufihajtogatás, csillámtetoválás, arcfestés, babasarok, ugrálóvár, rendőrautó bemutató, illetve kispályás foci bajnokság, valamint a már megszokott vásározókkal is találkozhatnak a kilátogatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában