Rajzra fel!

2023.05.16. 16:00

A legszínesebb, legötletesebb alkotást keresik

Török Tímea

Aszfaltrajzverseny illusztráció

Fotó: Knap Zoltán

Idén is gyermeknapi rajzversenyt hirdet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség gyermek- és ifjúsági bizottsága valamint a Jót, szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja a tizenegy dunaújvárosi tagóvoda számára.

Mint írják a szervezők az a céljuk, hogy a gyermekek rajzaikon keresztül fejezhessék ki kreativitásukat, valamint figyeljenek a „témakör” pontos betartására, azaz, Dunaújváros, a mi lakóhelyünk legyen a középpontban, és egyszerre jelenjen meg az általuk elkészített aszfaltrajzokon. A zsűri több szempontot is figyelembe fog venni a rajzok díjazásánál. Az esemény fővédnöke dr. Sándor Péter lesz, aki számára nagyon fontos a család és a gyermekek segítése, támogatása. Minden részt vevő óvoda ajándékot kap majd, a fődíj pedig egy pár árnyékoló lesz a győztes nevelési intézmény számára, amelyet a legszínesebb, legötletesebb, legkreatívabb rajz tulajdonosainak intézményi udvarára, játszóterére fognak felállítani.

A verseny időpontja 2023. május 19., péntek 9 órától 10 óráig, helyszíne a Kultik mozi előtti tér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában