Óvodabál

2023.03.14. 17:30

Anya–fia és apa–lánya tánccal köszönték meg

Szombaton tartotta hagyományos jótékonysági óvodabálját a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda. A rendezvény célja ezúttal is a gyermekek támogatása, az intézményi nevelés eszközfejlesztése, programjainak segítése.

Horváth László

Igazi vadnyugati hangulatot teremtett az édesanyák és fiaik tánca Fotók: a szerző

Komoly gondja lehetett annak vagy azoknak, akik az utolsó napokban akartak asztalt foglalni a mezőfalvi óvodabálra, olyan sokan jelezték részvételüket a legkisebbekért megrendezett eseményre. 

Már a vendégek fogadtatása sem volt akármilyen. A bejárati ajtóban az óvodai dolgozók kedves csoportja, sorfala köszöntötte az érkezőket. A báli terembe belépve egyik ámulatból a másikba eshettünk a dekoráció láttán. Ilyen mesés környezetben tényleg megjön az ember kedve egy jó kis mulatozáshoz. Nem mellesleg pedig a jótékony adakozáshoz. A rendezvény első mozzanatában Kovácsné Huber Zita óvodavezető köszöntötte a megjelenteket. 

Az apukák és lányaik tánca. „Két karja óv és véd...”

– Nagy örömmel tölt el minket, hogy ilyen szép számmal jöttünk össze a nemes és szép cél érdekében, a gyerekekért. Szerencsések vagyunk, mert óvodánk dolgozói és a szülők összetartó közössége időt és energiát nem kímélve vette ki részét a feladatokból. A bál megszervezésével óvodásaink tevékenységéhez szükséges eszközök, játékok számát kívánjuk bővíteni, ezzel is hozzájárulva személyiségük sokoldalú fejlesztéséhez. Példaértékű a támogatás, amit minden alkalommal kapunk. A Tündérkert aprónépe és szüleik lázasan készültek a mai napra, ami Gabi óvó néni és segítője, Dóri óvó néni lelkes munkájának gyümölcse. Következzen tehát elsőként az anya–fia tánc, majd utána a hagyományos apa–lánya tánc, ezzel kívánva jó szórakozást az estéhez – hallhattuk a bálnyitó percekben. 

Az anya–fia összeállításban a vadnyugati hangulatot idéző country számot adtak elő a párok. Az apa–lánya táncban egy lírai, modern formációs darabot láthattunk. 

A számokat betanította Begán-Kondor Gabriella és segítője, Kiss Nóra Kinga. A talp­alávaló muzsikát a Turi zenekar szolgáltatta. 

A műsor után fergeteges bál következett 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában