Kicsik és nagyok is jelmezbe bújtak

2023.02.21. 10:00

Maskarában búcsúztak el a hosszú, hideg téltől a Móricz és a Dózsa általános iskolák diákjai

Szente Patrícia

A Dózsa iskola kisdiákjai is színes jelmezekbe bújtak Fotók: SzZsE

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Folytatódnak a farsangi mulatságok az iskolákban. Múlt héten pénteken a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola alsósai, valamint a Móricz Zsigmond Általános Iskola felsős osztályai számára szerveztek jelmezes parádét. 

A Dózsa iskolában idén is kitettek magukért a diákok és szüleik, ugyanis a gyerekek ötletes és kreatív jelmezkölteményekben jelentek meg a télűző rendezvényen. Az intézménybe belépve igazi partihangulat fogadta az érkezőket, hiszen az aula színes diszkófényektől, farsangi dekorációtól díszelgett. A rendezvényen a kisiskolások lelkesen mutogatták kosztümjeiket a közönség tagjainak, akik pedig büszkén fotóztak és videóztak, megörökítve a maskarás bált. 

A Móricz felsősei remek műsorral szórakoztatták a szülőket
Fotós: Szabone Zsedrovits Eniko

A Móriczban már korábban elkezdődött a farsangi kavalkád, ekkor az alsósok vonultak fel szuper jelmezeikben, a múlt héten azonban a felsős osztályoknak szervezett buli volt soron. Az esemény látványos, fehér ruhás farsangi keringővel kezdődött, elkápráztatva a nézőközönséget. Ezután pedig számos, szórakoztató produkcióval mulattatták az összegyűlteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában