Könyvajánló

2023.02.13. 13:00

Felfedni egy família régi, mocskos titkait

Lapunk a kiadók újdonságaiból, és sikerlistás kötetekből ajánl olvasnivalót.

DH

A jegyzetek között egy naplóra bukkan Fotó: JK

Colleen Hoover: Verity 

„A szavaknak egyenesen a zsigerekből, húson és csontokon át kell kiszakadnia.” – ígéri a kötet fülszövege. 

A küszködő, anyagi csőd szélén álló író, Lowen Ash­leigh megkapja élete állásajánlatát. A bestsellerszerző Verity Crawford férje felkéri, hogy a balesetben megsérült író helyett megírja sikersorozatának befejező részeit. Lowen megérkezik a Crawford-házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Ám az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük egy éjszaka történetét is, amely örökre megváltoztatta a család életét. Lowen először úgy dönt, nem mutatja meg a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló férfinak. De ahogy a férfi iránti érzelmei erősödnek, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait. 

Azoknak, akik olvasás közben nem félnek rettegni

Egyedülálló romantikus thriller a New York Times bestsellerszerző, Colleen Hoover tollából. Ez a könyv azoknak való, akik olvasás közben nem félnek rettegni. „Ismerd meg egy beteg lélek legsötétebb bugyrait!” – írja a könyvről Claire Contreras, aki szintén a New York Times bestsellerszerzője. Csak 16 éves kortól ajánlott! 

(Forrás: Bookline) DH 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában