Farsangi bál

2023.02.20. 11:00

Boszorkányok és ostoros betyár a buliban

Agárdy Csaba

Bóka János muzsikájára mindenki táncra perdült

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Remek hangulatban telt szombaton a Pentelei Nyugdíjas Klub farsangi bálja, amelynek az óvárosi Pentele Klubház adott otthont. Nem is lehetett ez másként, mivel a talpalávalót Bóka János szolgáltatta, aki a késő estig tartó rendezvényen kiváló zenei válogatásaival csalogatta parkettre a résztvevőket. Az asztalokon sós, édes aprósütemények és a jókedvhez elengedhetetlen nedűk sorakoztak. S lévén, hogy farsangi bálról beszélünk, ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe bújtak a jelenlévők. Sebőné Hajnal Margit, a klub vezetője elmondta, ez nem egy verseny volt, mert nem azért jöttek össze, hanem a társaság miatt. Tehát, díjakat sem osztottak ki a jelmezbe öltözöttek között. Összesen kilencvenhárman vettek részt az eseményen. Véleménye szerint a boszorkányjelmezek nagyon jól sikerültek és talán a mindenki által megtapsolt betyár volt a legnépszerűbb, aki ostorozással köszöntötte a mulatságon résztvevőket. 

Képünk mindent elárul arról, hogy milyen volt a hangulat
Fotós: Szabone Zsedrovits Eniko

Sebőné Hajnal Margittól megtudtuk, hogy ez a társaság rendszeresen összejön, minden hónapban új és újabb ötlettel tudnak előrukkolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában