Vámpírok és boszorkányok

2022.10.28. 12:00

Vetélkedő és halloweeni játszóház a Dózsa-héten - képgalériával

Seprűn repültek, vetélkedtek, és kiállított töklámpásokat nézegettek a Dózsa György Általános Iskola diákjai a hagyományos Dózsa-hét utolsó előtti napján.

Szente Patrícia

Fotó: LI

Igazi halloweeni hangulat járta át az intézmény auláját csütörtökön a Dózsa-héten, ugyanis számos, kivilágított töklámpás villódzó fénye varázsolt sejtelmes és rémisztő légkört az iskolába. A gyerekek kíváncsian szemlélték a több mint 50, kreatívabbnál kreatívabb módon kifaragott tököt, így hangolódtak a délutáni halloweeni játszóházra, amely során rengeteg, az ünnephez kapcsolódó, játékos programon vehettek részt.

Mialatt a kis diákok szuper jelmezekbe öltözve élvezhették a játszóház izgalmas feladatait, a 8. évfolyam vetélkedőn vett részt a tornateremben. Az iskola négy végzős osztálya mérkőzött meg egymással, amely során számos, izgalmas feladatot kellett megoldaniuk. Az osztályok a vetélkedő során erősen összefogtak, hiszen mind az ügyességet, mind a gondolkodást igénylő feladatoknál szükség volt a csapatmunkára.

A Dózsa-hét utolsó napján tanár és diák is kékben pompázik majd, hiszen az úgynevezett kék napot rendezik meg, fordított nappal egybekötve. A fordított nap során a diákoknak tilos könyveiket hátizsákban vinni, más, kreatív módon kell megoldaniuk tanszereik hordozását. A kék nap alkalmával megválasztják az iskola legkékebb diákját és tanárát is, délután pedig rengeteg, szuper programmal várják majd a tanulókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában