Elismerés

2022.09.22. 18:00

Két dunaújvárosi tűzoltó részesült országos elismerésben

duol.hu

Borhi Gábor tűzoltó főtörzsőrmester

Országos elismerésben részsült Borhi Gábor, a dunaújvárosi tűzoltó főtörzsőrmester

Ötvenedik születésnapjuk alkalmából dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató elismerésben részesítette Fejér megye öt tűzoltóját - tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Borhi Gábor tűzoltó főtörzsőrmester
 

Főigazgatói ajándéktárgy elismerésben részesült a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokságról Baki György tűzoltó zászlós szerparancsnok és Horváth Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester gépjárművezető, Borhi Gábor tűzoltó főtörzsőrmester, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója és Mónos Balázs tűzoltó főtörzsőrmester, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója, valamint Udvardi János tűzoltó alezredes, a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelője. Az érintettek az elismerést szolgálati helyükön veszik át.

Dr. Pintér Sándor, belügyminiszter Szolgálati Jelet adományozott Sipiczki János tűzoltó dunaújvárosi alezredesnek

Évtizedes szolgálatuk elismeréseként a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság három munkatársának Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter a közelmúltban.

Sipiczki János tűzoltó alezredes
Fotós: katasztrófavédelem

A katasztrófavédelem hivatásos állományában töltött húsz éves szolgálata és eredményes munkája elismeréseként dr. Pintér Sándor, belügyminiszter Szolgálati Jelet adományozott Elek János tűzoltó őrnagy, megyei főügyeletesnek és Sipiczki János tűzoltó alezredesnek, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség tűzoltósági felügyelőjének. Tíz éves szolgálata és eredményes munkája elismeréseként szintén Magyarország belügyminisztere által adományozott Szolgálati Jelet vehette át Pajorné Ihász Tünde tűzoltó főtörzsőrmester, a Műszaki Osztály munkatársa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában