Nagyvenyim

2022.06.27. 08:00

Vidám mediterrán hangulatban szombaton este

Bajusz György

Remek vászon, kitűnő hangosítás Fotók: BGy

A nézők már hét óra körül gyülekeztek az iskola udvarán felszerelkezve egy jó kis szombat esti kertmozizáshoz. Voltak olyanok, akik saját, kényelmes horgászszékkel jelentek meg, s olyanok is akik plédet hoztak és arra heveredtek le. A családok, párok, baráti társaságok türelmesen várták a filmkezdést, közben a kosarakból előkerültek az inni-ennivalók, hogy filmnézés közben legyen mit ropogtatni, vagy inni ebben a nagy melegben. 
A nézőközönség nagy része fiatalokból állt, de ott voltak a nyugdíjasklub tagjai is a nézők között. Ez is bizonyítja, hogy jól sikerült a film kiválasztása – minden generációt érdekelt. 
Tudunk olyan nézőről is, aki Dunavecséről jött át Nagyve­nyimre a különleges moziélmény kedvéért. 
A PikNik mozi szervezőinek nem lehet okuk a panaszra, mert az iskola udvara – amely nézőtérként szolgált –, a vászon előtti része nagyrészt megtelt. Az ingyenes mozizást az önkormányzat finanszírozta – tudhattuk meg Mogyorós Máriától, a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár vezetőjétől.  
 

Gyülekeznek a nézők a Mamma Mia! című filmre


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában