Jó buli lesz!

2022.06.05. 15:30

Hétfőn pótolják az elmaradt gyereknapot Kisapostagon

A Törzshely játékunk Fejér megyei nyertese, a kisapostagi Halászkert kocsma rendezi immáron tizenötödik alkalommal a település gyereknapját. A rossz időjárás miatt elmaradt gyereknapra pünkösdhétfőn várják a gyermekeket.

Kállai Félix

Mint azt már korábban megírtuk a Halászkert kocsma Kisapostagon egy családbarát hely. A szép nagy udvaron játékok sora várja a gyermekes szülőket, akik szívesen térnek be a Juhász család által üzemeltetett kocsmába. Ilonának, aki a hely szíve és lelke, mindenkihez van egy jó szava. Amilyen barátságos és mosolygós, a kocsmája is olyan Icás, ahogy azt a kollégái mondják. Könyvsarok és a falubeliektől ajándékba kapott tárgyak teszik igazán hangulatos hellyé a kocsmát. Nem csoda, hogy a Törzshely játékunkat nagy fölénnyel nyerték meg. 

Május 29-én volt gyermeknap, de aznapra csapadékos, borús időt jósoltak, ezért Ilonáék úgy döntöttek, hogy pünkösdhétfőn rendezik meg a gyermeknapi rendezvényüket, amely sorban már a tizenötödik. Az időjósok becslése szerint ragyogó időre számíthatunk, így minden adott lesz ahhoz, hogy az önkormányzat és magánszemélyek által is támogatott rendezvényt sikerrel tartsák meg.

A kocsma megtelik majd gyerekekkel, akik számos program közül választhatnak, hiszen lesz légvár, arcfestés, trambulin, vetélkedők, kisvasút és kézműves foglalkozás is. A 9 és 14 óra közötti rendezvényen minden ingyen lesz a gyermekeknek. A szorgalmas segítők folyamatosan sütik majd az ízletes palacsintákat, de bográcsétel is várja a vendégeket, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Folyamatos lesz a palacsinta utánpótlás
 Archív fotó

Ezzel még nincs vége a rendezvénynek, csak helyszínt vált. A kisapostagi focipályán délután négy órától fergeteges habparti kezdődik, ez is már a hagyomány része. A szervezők azonban kérik a szülőket, hogy váltóruháról gondoskodjanak, mert lesz itt ereszd el a hajam. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában