Szalki-sziget

2022.06.23. 14:00

Együtt lehetünk a szigeten vasárnap

Az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete Szalki Tali elnevezéssel rendezvényt szervez június 24. és 26. között a Szalki-szigeten.

Török Tímea

Nem ez lesz az első alkalom, hogy autizmussal és más fogyatékkal élő gyerekek és szüleik találkoznak városunkban, ez már a hetedik ilyen rendezvény. Az eseményt az önkormányzat is támogatja, 20 sátorhelyet ajánlott fel a résztvevőknek. 
A háromnapos eseményre péntektől vasárnapig kerül sor, és az ország minden részéről érkeznek érintett családok, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, és csodás környezetben ki is tudjanak kapcsolódni. Ugyanakkor nem titkolt céljuk a szervezőknek az is, hogy a szabadstrandon és a nyitott programokon az integrációnak is teret adjanak. 
Ezért június 26-án minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a dunaújvárosi kempingbe ingyenes programjaikra. Délelőtt 10 órától a Duna Dog Center Kutyaiskola bemutatója lesz, majd 11 órától Lui, a bűvész és illuzionista fog fellépni – mondta el lapunknak Kálmánné Tóth Mária, az egyesület titkára. TT 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában