Egyedülálló élmény

2022.06.02. 15:00

A Sukorói-félsziget ad otthont az EFOTT fesztiválnak

Az olyan külföldi nevek mellett, mint John Newman, Re­gard, Riton, a hazai nagy­ágyúkat is bevetik a szervezők: fellép többek között a Wellhello, a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, T. Danny, valamint a Bagossy Brothers Company.

FMH

Minden korosztály örömmel szórakozik és töltődik fel a Velencei-tó partján, hangulatos körülmények között

Forrás: Fehér Gábor / FMH-archív

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Ők mind a Velencei-tó partján fokozzák a hangulatot egyre feljebb, várhatóan több ezer egyetemista és lelkes bulizó társaságában. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztika Találkozója, ismertebb nevén EFOTT ez alkalommal a Sukorói-félszigetre költözik, ahol a tervek szerint hosszú távra rendezkedik be – jelentették be kedden egy budapesti sajtótájékoztatón.

Ugyanitt az EFOTT új fesztiváligazgatója, Lasztovicza Gábor is bemutatkozott, aki elmondta, az EFOTT nemcsak esti bulik sorozata, hanem egy egyedülálló élmény, ahol a kapcsolt programok, a kiállítók, a nappali aktivitások folyamatos és tartalmas kikapcsolódást biztosítanak.

Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora kiemelte: „házigazdaként hozzá kívánunk járulni ahhoz, hogy az idei fesztivál a legzöldebb legyen, melynek középpontjában a környezettudatosság és a fenntarthatóság áll. Körforgásos gazdálkodás keretében megszervezzük az ott keletkező biológiailag bontható hulladékok szelektív gyűjtését, előkezelését, valamint további komposztálását.”

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában