Rácalmás

2021.10.18. 09:00

Rátonyi Róbert Mici vendége

Kedden lesz a beszélgetős műsorsorozat újabb előadása

Török Tímea

Ifjabb Rátonyi Róbert lesz Mici vendége holnap Fotó: Wikipédia

A helyi művelődési ház és könyvtár ad otthont a nagy sikerű beszélgetős műsorsorozatnak.

A következőt október 19-én 18 órakor rendezik. Egy kávé Micivel című műsor keretében Szabó Gabi Mici Rátonyi Róbertet fogja kérdezni például arról is, hogy milyen benyomások érik a gyerekeket, amikor az édesapjuk híres színész.

Rátonyi Róbert a weboldalán található biográfia szerint Artisjus díjas jazz-zongoraművész 1953. december 13-án született Budapesten. 6 éves korától szolfézst tanult, majd magánúton kezdett el zongorát tanulni. 1977-ben végezte el a Bartók Béla Jazz Konzervatórium jazz tanszakát. Szinte valamennyi élvonalbeli hazai jazzmuzsikussal játszik koncerteken, hazai és külföldi fesztiválokon, lemezfelvételeken. Zongorajátékára nagy hatással voltak mások mellett Bill Evans, Ahmad Jamal és Bob James. A jazz mellett a legfoglalkoztatottabb stúdiózenészek egyike. Számtalan film-, színházi-, show-, reklám- és főcímzenét komponált és hangszerelt.

A beszélgetés után mini zongorakoncert lesz majd.

Ifjabb Rátonyi Róbert lesz Mici vendége holnap
Fotó: Wikipédia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában