VETÉLKEDŐ

2021.09.10. 11:00

Fejér megyei sikerrel zárult a Hetvenkedő Hatvanasok bűnmegelőzési döntője

Tucatnyi feladat megoldása várt 20 csapat 80 szépkorú versenyzőjére csütörtökön a Hetvenkedő Hatvanasok elnevezésű országos bűnmegelőzési vetélkedőn, aminek a ZalaZone fogadóépülete adott otthont.

Arany Gábor

Fotó: police.hu

A legjobb teljesítményt elérve a Fejér megyei csapat – Janky Béláné, Szűcs József, Lovász István József és Lovász István Józsefné – végzett az élen. Második helyen a budapesti csapat – Dávidné Generál Márta, Szigethy Gábor, Turjányi István, Kavalák János – zárt, harmadikak a baranyaiak lettek: Tölgyfa Margit, Mattenheim Erzsébet, Bán Erika, Kiffer Ferencné.

Fotó: police.hu

Az értékelésben a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, Hatala József szólt a zalai csapatról is. A Pacsai Városvédő és Szépítő Egyesület tagjai – Mészáros Ernőné, Kelemen Józsefné, Budai Sándorné, Márfi Lajos – hét megyei csapat közül jutott be az országos döntőbe az általuk készített vicces, vidám bűnmegelőzési videóval. Ez olyan tetszést aratott a szakemberek körében is, hogy elemeit, ötleteit a bűnmegelőzési tanács is használni fogja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában