Önnek ajánljuk

2021.05.01. 08:00

Készítsen ön is fotót Dunaújváros szívénél

Dunaújvárosban a felújított főtéren kapott helyet Dunaújváros szíve. Többen készítenek fotót az installáció előtt, magukról, a családról, barátokról. Megkérjük olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk ilyen képeket, mi pedig galériába rendezzük. Különösen örülnénk, ha Anyák napi fotók is készülnének a családokról.

duol.hu

Fotó: Molnár Jázmin

A fotókat a [email protected] címre várjuk.

Kedves olvasónk Bindisch Anna a lánybúcsúján látogatta meg Dunaújváros szívét, ünneplő barátnőivel. Sok boldogságot kívánunk!

Fotó: Bindisch Anna

Képünkön hűséges olvasóink láthatók, Kovács József és kedves felesége, Éva. A fotó különlegessége, hogy unokájuk, az öt és fél éves Molnár Jázmin készítette.

Fotó: Molnár Jázmin

Kiss Éva szintén jelentkezett a felhívásunkra:

- Anyák napja alkalmából fotózkodtam a fiammal. Mint a város, idén fogom én is ünnepelni a hetvenedik születésnapomat. Együtt nőttem fel a várossal. Később az óceánon túlra költöztünk, majd amikor húsz év után hazaköltöztünk, csakis az én szeretett városom, Dunaújváros jöhetett szóba. Szeretem ezt a várost, gyermekkorom, ifjúságom és most időskorom minden emléke ide fűz.

Kiss Éva, fiával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában