felhívás

2021.04.09. 12:00

Idén is lesz önkéntesség hete eseménysorozat! CSatlakozzon!

Az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 tizenegy elkötelezett szervezet összefogásának eredményeként jött létre, a kormányzattámogatásával. Céljuk, hogy sokan csatlakozzanak az évhez programokkal, eseményekkel, vagy egyedi kezdeményezésekkel.

duol.hu

Forrás: Shutterstock

Az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021, 11 elkötelezett szervezet összefogásának eredményeként jött létre. Célunk, hogy sokan csatlakozzanak az évhez programokkal, eseményekkel, vagy egyedi kezdeményezésekkel. Minél több csatlakozót tudunk megnyerni és minél színesebb lesz az Év programja, annál több emberhez és szervezethez juthat el annak üzenete. Az eseménysorozat az Önkéntesek Nemzetközi Évének 20., illetve az Önkéntesség Európai Évének 10. évfordulóján kerül megszervezésre. A kezdeményezést civil – kormányzati – üzleti szereplők szakmai összefogása mentén szervezzük. Az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 céljai az önkéntesség népszerűsítése a hazai társadalomban, minél több ember és célcsoport bevonása önkéntes tevékenységekbe, az elmúlt évtizedekben elért eredmények felmutatása, valamint jól látható előrelépés elérése az önkéntes programok minőségfejlődésében. Az Önkéntesség Hete eseménysorozat az év szíve és lelke, amelyből helyi szinten mindenki KIVEHETI A RÉSZÉT. Az év folyamán 4 tematikus hét fog megvalósulni akár valódi, akár az online élettérben. Ezen események időpontjai, fókuszai:

  • április 19-25. környezetvédelem és fenntarthatóság
  • június 7-15. szociális ellátás
  • augusztus 23-29. gyermek-család-ifjúság
  • október 1-10. idősügy
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában