Chanel

2021.01.13. 09:00

Alkotópályázat a Divat jegyében

Chanel divattervező, a Chanel divatház alapítója, a francia elegancia és a XX. század divatjának egyik legkiemelkedőbb képviselője volt. Halálának 50. Évfordulója alkalmaból alkótópalyazatot hirdet a Rácalmási Művelődés Ház.

duol.hu

Forrás: andersphoto

Fotó: shutterstock

Várják a „DIVAT„ szó által életre hívott művészeti alkotásokat!

A szabadon választott művészeti alkotásokat (ruha, kiegészítő, rajz, montázs, foto...) Január 11. És február 12. Kőzött lehet leadni a művelődési háznál!

A pályázat kiirásakor az érvényben lévő koronavírus-korlátozások miatt a művelődési házba nem lehet belépni. Az intézmény munkatársai 07 és 16.30 között tartózkodnak az épületben. Nyitás esetén a pályamunkák leadása a módosított nyitvatartás szerint változhat.

Pályázatra elsősorban rácalmásiak vagy a Rácalmást oktatási intézménybe járó gyermekek alkotásait várják. Nincs korhatári megkötés.

A leadásánál le kell adni az alkotó nevét, életkorát, telefonszámát és a pályamunka címét.

A beérkezett alkotásokat a koronavihus miatt valószinűleg az alkotásokról készített felvételek formájában mutatják be a Művelődési Ház online csatornáján és az intézmény honlapján február 17-től.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-racalmasi-muvelodesi-haz-es-konyvtar-jelenlegi-mukodeserol-4053418/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában