összesítő

2020.12.28. 11:00

Bejgli, Kevin, vagy az ajándék?

Mi az ami nélkül nem tudná elképzelni az ünnepeket – tettük fel a kérdést olvasóinknak. Lássuk!

duol.hu

Forrás: Shutterstock

Dunaújváros

A duol.hu olvasói közül, akik a szavazásunkon aktívak voltak, leginkább a kulináris élvezeteket tartják a legfontosabbnak a karácsonyi, ünnepi időszakban. Valljuk be, érthető is, hiszen mi magyarok szeretjük a hasunkat. A válaszadók 39%-a választotta az ünnepi menüsort.

Természetesen akkor jó a karácsony, ha van kit megajándékozni. Így közvetlenül az étkezés után az ajándékozás szerepelt az ünnep legfontosabbjai között. 32 százalékkal a képzeletbeli dobogó második fokára került ez a szép hagyomány.

Nincsen karácsony Kevin nélkül. Ez az unalomig látott klasszikus az ünnep része már, talán hiányozna is, ha nem adnák a tévében. A válaszadók 18 százaléka voksolt Kevin mellett.

A régi karácsonyi hagyományok ünnepi fénypontja volt az éjféli mise. Idén, a vírushelyzet miatt ez is online térbe került. Talán ezért szavazott erre a válaszra az olvasóink legkisebb része, mindösszesen 11 százalékuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában