Családi móka

2020.11.03. 09:00

Tökfaragók fotókon

Hétfői lapunkban már beszámoltunk arról, hogy nagy sikere volt a szombat délelőtti tökfaragóversenynek a Vasmű úton.

Agárdy Csaba

Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Parrag Miklós, az esemény szervezője, aki egyben a Vasmű úti gyümölcsparadicsom és élelmiszerbolt tulajdonosa, számított arra, hogy lesz érdeklődés, de akkorára, mint amilyen volt, nem gondolt. Főleg a hűvös, szeles idő miatt azonban a szülők és a gyerekek is lelkesek voltak.

 

Parrag Miklós, a Vasmű úti rendezvény kitalálója és főszervezője
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

– A szülők alaposan felkészítették a gyerekeket, az internetről fotókat töltöttek le, azok segítségével (is) dolgoztak a nebulók. Nagyon szoros volt a viadal, szép faragványokat láthattunk. Ezúttal csak egy fődíj volt, de jövőre több díjat ajánlunk fel, mert mindenki megérdemelt volna egyet. A szülők már most jelezték, legyen ebből a tökfaragóversenyből hagyomány, sőt, rendszeresen legyen valamilyen kis program a gyerekeknek. Ezen felbuzdulva úgy döntöttem, december 6-án Mikulás napján is várom a kicsiket, már meg is terveztem a programot, sok meglepetés vár majd a résztvevőkre.

Bánkuti Ágnes két gyermekével, Pap Dorinával és Pap Dominikkal

Hogy mennyire szükség volt a szombati eseményre, azt Horváth Mária, Németh Zoé anyukája így foglalta össze: – A koronavírus-járvány miatt annyira nincs program a gyerekek számára sem, hogy mi már nagyon vártuk ezt a szombat délelőttöt, és remekül szórakoztunk.

A Pötör család: a tökfaragó nebulók Bianka és Barnabás

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában