megnyitják a borutcát

2020.10.02. 08:00

Megtartják a móri bornapokat

Napjainkban a koronavírus-járvány miatt egymás után maradnak el nemcsak a zárt körű, hanem a szabadtéri rendezvények is Magyarországon.

Agárdy Csaba

Ezért talán a dunaújvárosiaknak és a környékbeli településeken élők számára is jó hír, hogy a hét végén megtartják a móri bornapokat. Hivatalosan már tegnap megkezdődtek az események, de az üzemi hőfokot ma 17 órakor érik el a rendezők, amikor megnyitják a borutcát. Vasárnap estig tart az esemény, kirakodóvásárral, vidámparkkal, és a járvány miatt a szokásosnál szegényesebb kulturális műsorral. Ennek ellenére nem unatkoznak majd a bornapokra ellátogatók, elég, ha csak azt említjük meg, hogy szombaton 20 órától a Régi Mozi épületében Badár Sándor önálló estjét tekinthetik meg az érdeklődők, aminek címe: Miért pont Alaszka? Megrendezik a benzines távirányítású autók országos bajnokságát is, nem máshol, mint az Ezerjóringen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában