regisztráljon, nyerjen

2020.09.16. 12:00

Legyen az öné a hónap fogása!

Már a harmadik alkalommal jelenik meg a horgászoknak szóló tematikus oldal a Dunaújvárosi Hírlapban.

duol.hu

Fotó: amatőr felvétel

Dunaújváros

Érdekes sztorikkal, nagy halakkal, tippekkel várjuk itt az olvasókat. Az oldal összeállításához segítségül hívjuk a horgásztársakat, ugyanis versenyt hirdettünk: a térség horgászaitól várunk fotókat és sztorikat – havonta értékes nyereményekért.

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. A Dunaújvárosi Hírlap és a Duol legújabb játékában éppen ezért arra hívjuk a Dunaújvárosban és környékén (Rácalmás, Kulcs, Perkáta, Adony, Nagykarácsony, Mezőfalva, Előszállás, Daruszentmiklós, Baracs, Kisapostag és Dunaföldvár településein) élő sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.

Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét. És hogy miért kérjük, hogy írják meg történeteiket is? Azért, hogy a legjobb sztorikat és mesélőiket külön is be tudjuk mutatni havonta megjelenő horgászoldalunkon. Tehát irány a duol.hu/ahonapfogasa oldal, ahol várjuk a képeket és a beszámolókat.

Dunai öreg harcos

Fotó: amatőr felvétel

Nunkovics Norbert nyerte az augusztusi szavazást, 5.000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag és egy darab Quechua horgászszék a jutalma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában