idén 19 hallgató

2020.08.16. 08:00

A Paks II. Akadémia első sikeres végzettjei

Egyedülálló tudást és végzettséget szereztek a Dunaújvárosi Egyetem és a Paks II. Zrt. közös képzésére tavaly felvett hallgatók.

duol.hu

Fotó: uniduna.hu

2020. július 30-31. között került megrendezésre a Dunaújvárosi Egyetemen a 2019/2020-as tanévben felvett atomerőművi üzemeltetési szakmérnök szakirányú továbbképzési szakon végzett hallgatók záróvizsgája.

A szakvizsga keretében az elmúlt 2 félév alatt elsajátított tudásukról kellett beszámolniuk a hallgatóknak. Megtudtuk, hogy ugyan a COVID-19 járványhelyzet miatt a második félév nehezebben telt, de a hallgatók a tantervben megfogalmazott tudást képesek voltak megfelelően elsajátítani. Idén összesen 19 hallgató végezte el ezt a speciális képzést a Dunaújvárosi Egyetemen.

A nagy sikerre való tekintettel, illetve a Paks II. Zrt. támogatásának köszönhetően a 2020/2021-es tanében is indul az atomerőmű specifikus szakirányú továbbképzés a Dunaújvárosi Egyetemen.

A képzésekre a jelentkezési időszak: 2020. augusztus 1. – 24. 23:59

A jelentkezési lap, illetve a képzésekről bővebb információ ezen az oldalon keresztül érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában