szponzorált tartalom

2020.08.24. 10:54

A kriptopénz felhasználásának lehetséges módjai

Sokan talán nem is gondolnák, mi mindent lehetséges manapság vásárolni kriptopénz ellenében. A cikk keretei között némi ízelítőt kívánunk nyújtani a lehetséges opciókat illetően. Lesz szó többek között utazásról, jótékonyságról, videójátékokról és szerencsejátékokról is, amelyek anyagi fedezetéül bizony a kriptopénz is könnyedén szolgálhat manapság.

Használhatjuk utazásra

Az utazás új élményekkel, eddig ismeretlen kultúrák megismerésével, pihenéssel és feltöltődéssel ajándékozhat meg minket. Különösen abban az esetben, hogy az útjaink anyagi fedezetét kriptovalutával tudjuk finanszírozni.

Merthogy az utazási irodák egy része már lehetőséget biztosít a bitcoinnal és litecoinnal történő fizetésre. Vagyis az anyagiak egyre kevésbé jelenthetnek gátat egy-egy utazás megvalósítása előtt.

Jótékonykodhatunk belőle

Amennyiben a kriptopénzünket jótékony célok támogatására szeretnénk használni, abban az esetben főként a bitcoin iránt mutatkozhat kereslet az egyes tematikus szervezetek részéről. Az UNICEF-nél történetesen már speciálisan a kriptopénzalapú támogatások céljából létrehozott alszervezet is működik.

A magyarországi példákat tekintve a Bitcoinadomany.hu, valamint az SOS Gyermekfalvak ide vonatkozó kezdeményezését emelhetjük ki, amelyek egyaránt lehetőséget biztosítanak a kriptopénzek nemes célokra történő felajánlására.

Megforgathatjuk szerencsejátékon keresztül

Talán az összes lehetőség között ez az opció követeli meg a részünkről a leginkább fokozott körültekintést és elővigyázatosságot. Elvégre csakis olyan fogadóirodánál szabad játszanunk a kriptopénzünkkel, amely legális keretek között működik, ellenőrzött és megbízható.

Amennyiben sikerül ilyen szolgáltatóra bukkannunk, akkor bizony a rendelkezésünkre álló kriptopénz a szórakozásunkat is hatékonyan segítheti. Sőt, némi szerencsével akár még pozitív szaldóval is kijöhetünk a dologból.

Ha további tippek érdekelnek a bitcoinnal kapcsolatban, keresd fel a CoinCash oldalát!

Vásárolhatunk belőle domainnevet a weboldalunkhoz

Amennyiben a vállalkozásunk, a hobbi tevékenységünk vagy bármely érdekeltségünk miatt domainnév foglalását tervezzük, akkor ma már a kriptopénzen keresztül történő tranzakció is könnyedén beváltható opciónak számít.

A Namecheap példának okáért azon szolgáltatók közé tartozik, akik lehetővé teszik a kriptovalutával való fizetést egy-egy új domain foglalásakor, illetve egy már meglévő domain megújításakor.

Beszerezhetjük a segítségével a legújabb videójátékokat

Az Xbox online áruházában immáron évek óta adott a lehetőség az általunk kiszemelt videójátékok kriptopénz ellenében történő megvásárlására. Nem kell tehát a készpénzállományunkat megkurtítani annak érdekében, hogy egy újonnan megjelenő játékot az elsők között próbálhassunk ki és használhassunk a végtelenségig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában