összeállítás

2020.07.17. 18:00

A hét legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

Már szót ejtettünk arról, hogy Behálózva címmel forgattak egy cseh–szlovák dokumentumfilmet, amelyben három, magát 12 évesnek mutató színésznőnek tíz nap alatt összesen 2458 szexuális ragadozó tett ajánlatot. Ezúttal dr. Baracsi Katalin internetjogászt kérdeztük a hátborzongató témáról.

A koronavírus okozta jár­vány­ügyi helyzet az élet minden területére hatással volt, megváltozott a mindennapi rutin, másképp kellett alakítanunk szokásainkat.

A városi közgyűlés és a sajtó képviselőinek mutatta be az aktuális körzeti megbízottakat (KMB) tegnap a helyi rendőrkapitányságon Suszter Tamás, Dunaújváros rendőrkapitánya.

Már többször értekeztünk arról, hogy az önkormányzat közbeszerzési eljárást írt ki a saját médiarendszerének üzemeltetésére. Csütörtökön közgyűlés lesz, és az előzetes napirendi tájékoztató szerint ebben a kérdésben is döntenek majd a képviselők.

Közgyűlést tartottak a képviselők csütörtökön, amelyen az előzetes napirendek közül egyet levettek, kilenc sürgősségi indítványt pedig felvettek a megtárgyalandók sorába, így összesen ötvenhét napirendi pontban hoztak döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában