nem csak a méret a lényeg

2020.07.16. 07:00

Legyen Öné a hónap fogása!

Július 17-én induló versenyünkön a környék horgászaitól várunk fotókat és sztorikat – havonta értékes nyereményekért.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu legújabb játékában éppen ezért arra hívjuk a dunaújvárosi és környékbeli sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinkak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.

Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

És hogy miért kérjük, hogy írják meg történeteiket is? Azért, hogy a legjobb sztorikat és mesélőiket külön is be tudjuk mutatni havonta megjelenő horgászoldalunkon.

Július 17-től tehát irány a duol.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában