szponzorált tartalom

2020.07.13. 12:06

Honnan lehet szivart beszerezni?

Ellentétben a cigarettások egyszerű életével, sajnos a szivarosok nem találhatnak bármelyik utcasarki dohányboltban szivart. Ennek ellenére persze nagyon sok helyen lehet kapni szivart, fővárosunkon belül leginkább, ahol hozzáértő árusok boldogan segítenek kiválasztani akár az Önhöz leginkább illő kiegészítőt, vagy szívesen ajánlanak egy új aromát kipróbálásra készletükből. A következő sorokat minden kezdő szivaros figyelmébe ajánljuk, ugyanis ezekre az információkra a következő éveikben szükségük lesz.

Röviden a szükséges kellékekről

Ha Ön is azon férfiak közé tartozik, akiknek nincsen közeli tapasztalt szivaros ismerőse, bizonyára minden hasznos információt örömmel fogad. Mielőtt bevezetnénk abba, hol lehet beszerezni a különlegesnél különlegesebb szivarokat, szeretnénk röviden összefoglalni, mire lesz szüksége szivarosként!

  • Humidor: a szivarosok legfontosabb kiegészítője, hiszen ez az az eszköz, amely a lehető legtökéletesebb körülmények között tartja a szivarokat, így minden alkalommal, amikor rágyújt egy szálra, az mindig ugyanolyan tökéletességgel ég majd, elvarázsolva a különleges aromájával néhány percre.
  • Szivarvágó: sok különböző méretű és kialakítású darabot találhat belőlük, azt érdemes választani, amelyik leginkább kézre áll.
  • Szivargyújtó és hamutál: nem szabad összetéveszteni őket az egyszerű, cigarettásoknak készült darabokkal! A szivaroknak különleges gyújtó kell, amely megfelelően meg tudja őket gyújtani, míg a hamutál bemélyedéseinek egészen más méretűnek kell lenniük, hogy meg tudják tartani két szippantás között az aromás rudat.
  • A kellékeket érdemes egy megbízható webshop polcairól megrendelni, hiszen így nem kell a sorban állás miatt fájnia a fejének.

    Hol lehet szivart kapni?

    Következzék hát a lényeg! Ha megvan a teljes felszerelésünk, amellyel minden szivarosnak rendelkeznie kell, ideje elindulni a szivarokért. Ha a bevezetőnkben említett helyre szeretne ellátogatni, és saját szemével körülnézni egy igazán nagy készlettel rendelkező dohányboltban, mi ismerünk egy helyet ahol ezt megteheti! A még tapasztalatlan, bizonytalan kezdő szivarosoknak mindenképp figyelmébe ajánljuk a Pécsen található Bűnös Élvezetek Kicsiny Boltját, ahol hozzáértő eladók segítenek eligazodni a megannyi különböző márka és íz között.

    Mi kerüljön a bakancslistára?

    Van néhány márka, melynek különleges ízesítését minden szivarosnak meg kell kóstolnia véleményünk szerint. Ezeket még a vén szivarosok is kedvelik, meleg szívvel ajánlják! Hogy melyek ezek?

  • Cohiba Behike BHK 54

  • Egy különlegesen ritka medio tiempo nevezetű dohányból készült szivar, enyhén sós, a kávé és a dió aromája keveredik füstjében.

  • Padron 1964 Anniversary Series A

  • Egy kubai szivar, melynek aromáját akár 2 órán át is élvezheti! Vigyázzon, hamisítják!

  • Camacho American Barrel Aged Robusto

  • Hat éven át érlelik, méghozzá hordóban, így igazi különlegességnek számít a szivarok között.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában