Szponzorált tartalom

2020.07.03. 15:52

A női ruházat, ami nem megy ki a divatból

A trendek jönnek és mennek, különösen a női ruházat terén. Noha még ebben az iparágban is vannak olyan darabok, amelyekre bármikor lehet számítani, akár 20 év múltán is. Érdemes lehet ezekből mind beszerezni egy-egy tartósabb, jó minőségű példányt, hiszen így akár egy speciális alkalom közeledik, akár csak a dolgos hétköznapokra kellene megfelelő öltözék, mindig lesz mit felvenni.

Blonde woman in urban background. Beautiful young girl wearing black elegant dress standing in the street. Pretty russian female with long wavy hair hairstyle and blue eyes.

Fotó: Javier Sánchez Mingorance

A tökéletes alkalmi ruha

A női ruházat egy különlegesebb, kiemeltebb szekciójába tartoznak az alkalmi ruhák, mint például az estélyi ruha. Ahogy azt a neve is elárulja, ennek valamilyen különleges esemény ad apropót a viselésére, ilyenkor pedig szeretjük mi is különlegesnek érezni magunkat. Kifogástalan haj, makulátlan smink, egy dögös és lehetőleg kényelmes magassarkú, a hozzá passzoló táskával. Már csak a ruha hiányzik. Armani és Coco Chanel is megmondták, hogy a kis feketével nem nyúlhatunk mellé, hiszen az mindig csinos és elegáns, így érdemes felkutatni az alkatunkhoz legjobban passzolót.

Kifogástalan haj, makulátlan smink

Női ruha a mindennapokra

Most, hogy kipipáltuk az alkalmit, következhet egy kicsit komplexebb témakör. Mit viseljünk a mindennapokban? A forró nyár például sosem teljes egy maxi ruha nélkül, azonban ez nem mindenkinek áll jól. Ugyancsak igaz ez az overálra. Nagyon jól néz ki a modelleken, de a valódi nők, valódi idomaira bizony időbe telik megtalálni a tökéleteset. Ami viszont mindig kell legyen a ruhatárban, az a szuper kényelmes női melegítő szett és egy pulóver, amit bármikor felkaphatunk, ha hűvösebbre fordul az idő. Célszerű egy outlet online polcain nézelődni, ott biztos ráakadunk néhány szuper darabra, csökkentett áron.

Devergo női cipő 2020 hódítása

Ki ne hallott volna a Devergo cipő 2020-as kollekciójáról, ami amennyire vad, annyira népszerű. Persze ha mi magunk nem rajongunk a feltűnő viseletért, csupán csak egy kényelmes darabot szeretnénk, akkor érdemesebb az előző években piacra dobott Devergo cipők között keresgélni.

Devergo cipő vélemény

Utcai cipő, bakancs, balerina, vászoncipő, magassarkú. Sokféle viseletet találhatunk a lábainkra, azonban egy menő sportcipőnek mindig lennie kell a cipős szekrényben. A Devergo cipőt viselők egyöntetűen a kedvencükké választották azt, ami nem is csoda, hiszen nagyon kényelmes. Ez azonban még nem minden. A kényelem mellett, a strapabírása is nagy, így bátran mehetünk benne futni, túrázni vagy boltba igyekezve is felkaphatjuk. Egészen biztosan jó választás lesz a legtöbb esetben. A szín és mintaválaszték pedig igen széles a női és Devergo férfi sportcipő kínálatában is. Sőt, még a gyereknek is találhatunk valami cukit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában