az utolsó év igazán rendhagyóra sikeredett

2020.06.22. 16:00

Elballagtak a nyolcadikos tanulók Perkátán

A Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola 2020. június 20-án tartotta meg ballagási ünnepségét, mely során elbúcsúzott a nyolcadik osztályos diákjaitól.

Horváth Dóri

A délelőtt 9 órakor kezdődő eseményre az iskola épülete előtti parkban került sor, ahol a ballagók rokonai várták a búcsúzkodókat. Az épületet Hegedűs Gabriella igazgatóhelyettes vezetésével a dolgozók és önkéntes diákok, szülők díszítették fel, hogy méltóképpen köszönthessék az iskolába, annak tanulójaként utoljára belépő fiatalokat.

A Himnusz meghallgatását követően Gálosi Lara mondott beszédet, melyben a hetedik évfolyam nevében elköszönt idősebb társaiktól, és sok sikert kívánt számukra a középiskolai tanulmányaikhoz. A ballagók részéről Varga Máté búcsúzott el tanáraiktól és az iskola dolgozóitól, s köszönetet mondott nekik az elmúlt nyolc év munkájáért. Őt Szilasy László, a Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatója követte, aki beszédében megjegyezte, hogy ez az utolsó év igazán rendhagyóra sikeredett a búcsúzó tanulók számára, de bízik abban, hogy emellett sok szép emlékkel gazdagodtak az évek alatt. Megköszönte mind a pedagógusok, mind a diákok és a szülők vészhelyzet alatt mutatott állhatatos, kitartó munkáját, s kihangsúlyozta, hogy mindig örömmel várják vissza a gyerekeket az iskolába, hogy meglátogassák tanáraikat, társaikat.

Tovább a perkata.hu cikkére

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában