kreatív performansz

2020.05.13. 14:00

Óriási sikert értek el a Bánkis diákok!

Decemberben a Bánki tanárai és diákjai egy Rekordállítási kísérletben vettek részt, amelynek témája a Periódusos rendszer bemutatása volt. Az iskola csapata egy nagyon kreatív performansz produkció talált ki, amely a zsűri döntése alapján iskolát a II. helyig röpítette el!

duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A DSZC Bánki Donát Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája közösségi oldalán jelentette be a jó hírt és egyúttal köszönetet modtak a 118 diáknak, akik részt vettek a produkcióban, valamint Kissné Sztankó Katalin és Salamon Attila felkészítő tanároknak.

A szervezők az alábbi levelet küldték Schőn Beatrix igazgató részére:

Nagy öröm volt együtt dolgozni Önökkel és az Önök által vezetett iskolák tanáraival, diákjaival tavaly decemberben, a Periódusos Rendszer Nemzetközi Éve eseményeinek záró akciójában, a Magyar Rekordállítási kísérletben, ami fantasztikus eredményt hozott: 63 intézmény 7800 résztvevővel állította föl a rekordot.

A Bánki Donát Szakgimnázium által bemutatott performansz második helyezést ért el a Zsűri döntése alapján. Gratulálunk! Jutalmul egy 20-25 fős gyárlátogatást (az Önök által kiválaszott helyszínen) nyert az iskola, amit a járvány elmúltával tudunk megszervezni az Önök számára. Valamint a 2020-2021-re a Kémikusok Lapját kapják meg számonként két-két példányban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában