Előadást hallhattak

2020.03.11. 13:00

Fontos a türelem, a tolerancia

Az ifjúság bevonásáról, közösségépítésről tartott előadást a perkátai egyesület vezetője a képzés résztvevőinek. A megyéből és megyén túlról is érkeztek a programra.

duol.hu

A Nemzeti Művelődési Intézet felkérésére tartott előadást Horváth Dóra, a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület elnöke 2020. március 5-én 10 órától a perkátai Győry-kastély dísztermében. A prezentációt a Közművelődési és közönségkapcsolati OKJ-s képzés résztvevőinek szervezték meg a művelődési intézet munkatársai.

Horváth Dóra az előadás során bemutatta az egyesület tevékenységét, az elért eredményeket, valamint az ifjúság bevonásának módszertanáról is szólt néhány szót a megjelenteknek, akik Fejér és Somogy megyéből érkeztek a programra.

– A fiatalság közösségbe történő bevonása során figyelembe kell vennünk az ő igényeiket, véleményüket – mondta az egyesület elnöke. – Fontos a türelem, a tolerancia és nem utolsósorban a humorérzék is.

Horváth Dóra az ifjúság bevonásáról és a közösségépítés folyamatáról beszélt Fotó: amatőr

Az előadás után a résztvevőknek lehetőségük volt beszélgetni az elnökkel, feltenni számára kérdéseiket. Többen elismeréssel szóltak a VELED munkájáról, és a csapat meghívást is kapott, hogy vegyenek részt más települések programjain is.

A látogatás zárásaként a vendégek megtekintették a helytörténeti és technikatörténeti kiállítását is a Győry-kastélyban, majd tovább mentek az adonyi művelődési házba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában