három kategóriában

2020.02.21. 14:00

Kamarai bál: tizedszer is siker

Tíz éve rendezte meg először a vállalkozók bálját a városi kamara, amelynek legfontosabb szerepe a térség vállalkozói között az összetartozás érzésének erősítése egy kötetlen, ugyanakkor rangos, ünnepélyes esemény keretében.

Kőhalmi Kálmán

A Fun Company partizenekar színvonalas zenéje remek hangulatot teremtett, megtöltötték a táncparkettet

Fotó: dkik

Az eseményre látogatás mellett persze évről évre azért döntenek a bálozók, hogy ott jól érezzék magukat, és hogy ez jellemzően így is történik, azt jól jelzi, hogy már tízéves hagyományról beszélhetünk. A köszöntő beszédben Králik Gyula, a városi kamara elnöke úgy fogalmazott, az elmúlt években „remek közösség kovácsolódott össze a vállalkozók bálján”. Néhány számmal illusztrálta, miként tehető érzékletessé, különböző mennyiségekben, a tíz bál, amelyen egy falu népességének megfelelő vendég fordult meg az évek alatt. Majd hozzátette: „Szükség van ilyen alkalmakra. Önfeledt, mulattató, szórakoztató pillanatokra, ünnepekre, nevetésekre. Olyan élményekre, amelyek mosolyt csalnak az arcunkra még évek múltán is. Az előbb azt mondtam, jó időt töltöttünk együtt – és a jó idők jó emlékeket hagynak maguk után. Tíz éve bálozunk együtt, és meg­győződésem, hogy ki-ki megőrizte a jó idők jó emlékeit az elmúlt esztendőkből.”

„a jó idők jó emlékeket hagynak maguk után…”

Hagyomány az is, hogy a helyi kamara a bálon adja át az Év Dunaújvárosi Vállalkozása díjakat is, három kategóriában, így volt ez idén is.

A Fun Company partizenekar színvonalas zenéje remek hangulatot teremtett, megtöltötték a táncparkettet, és sikert aratott a Fitness Team Art Dance Academy műsora, valamint a sztárvendég, Koszi Janka előadása is.

Koszi Janka műsora, hangja, s Remek közösség kovácsolódott össze a vállalkozók bálján tílusa sokakat elbűvölt
Fotó: dkik

Érdekességként megemlíthető, hogy minden fellépő dunaújvárosi vagy városi kötődésű. A Campus étterem biztosította az ételeket, az italok felszolgálását, a vendéglátás színvonala is hozzájárult ahhoz, hogy jó hangulatban telt a bál éjszakája.

A Fun Company partizenekar színvonalas zenéje remek hangulatot teremtett, megtöltötték a táncparkettet
Fotó: dkik

Aki részt vett az eseményen – vagy nem tudott ott lenni, de kíváncsi lenne az ott történtekre –, felidézheti a kamara honlapján megtalálható képgalériával.

Remek közösség kovácsolódott össze a vállalkozók bálján
Fotó: dkik

Értékes nyeremények a tombolán

A vállalkozók bálján ismét nagy sikert aratott a tombolasorsolás, 502 sorsjegyet vásároltak, amiből 251 ezer forint bevétel származott. A befolyt összeget az elnökség döntése alapján a kamara a helyi kiváló mesterek és iparosok elismerésére fordítja. A főnyeremények igen vonzóak voltak. A Karsai Zrt. felajánlásaként egy hatéjszakás balatonszemesi nyaralás két felnőtt és két gyermek részére a Karsai Pihenőházban. A Hankook Tire Magyarország Kft. egy garnitúra személygépkocsi-gumiabroncsot ajánlott fel, 100 ezer forint értékben. Radnóné Tóth Anikó felajánlása pedig egy olajfestmény volt. Értékes nyereményeket ajánlottak fel a következő támogatók is: Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza, Ibolya Virágüzlet, Momert Zrt., Captivity Szabadulószoba, Info Dunaújváros, Pannon Oktatási Központ, Humán-Pszicho Bt., Mygymstick Dóczi Zsuzsival, Corner Trade Kft., IMV Irodaszer Kft., Dunaújvárosi Hírlap, Keszler János gyógymasszőr, Cserepes Pálinkatanya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában