nagyon szép kor

2020.01.29. 17:00

A 90 éves Nedves György köszöntése

Méltán tisztelt és elismert Nedves Györgyöt, Gyuri bácsit köszöntötte kedden a 90. születésnapján Perkáta polgármestere, Somogyi Balázs.

duol.hu

Fotó: perkata.hu

A település polgármestere így számol be a találkozóról Perkáta honlapján:

Fotó: perkata.hu

Gyuri bácsi Perkáta egyik legidősebb férfija, feleségével és fiával fogadott minket, sőt pont a köszöntésünk alatt hívta fel szintén köszönteni Spanyolországban élő unokája és dédunokái, akikkel majd jövő hónapban hazalátogatásukkor fognak családi körben ünnepelni. Bő két évvel ezelőtt köszöntöttük Gyuri bácsit és feleségét 65. házassági évfordulójuk alkalmából és nagy örömünkre újra gratulálhattunk nekik. A nagyon szép kor megélt emberekkel minden beszélgetés ajándék, hiszen tapasztalatukból és nyugalmukból sokat lehet tanulni. Gyuri bácsi mind fizikailag, mind szellemileg nagyon friss, a mai napig vezet és világ politikai és egyéb ügyeiben nagyon tájékozott. Elmondta nekünk a véleményét a mértéktartó életről, a gazdasági összefüggésekről, a környezet állapotáról, a fogyasztói társadalomról, illetve nekem is készült, mivel Somogyi nagyapámmal együtt jártak iskolába és egy róla szóló emléket is megosztott velem.

Gratulálunk a 90. születésnaphoz és további jó egészséget kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában