due info

2019.12.17. 18:00

Sikeres év a Dunaújvárosi Egyetemen a beiskolázás jegyében

2019. december 14-én szombaton véget ért a 2019-es beiskolázási tevékenységsorozat a Dunaújvárosi Egyetem számára. 2020 januárjában folytatják!

duol.hu

Fotó: uniduna

Hosszú pár hónap áll a DUE Roadshow mögött

Közel 40 helyszínen népszerűsítették szeptember óta a Dunaújvárosi Egyetem képzéseit. 2019. december 14-én szombaton tartották az idei év utolsó családi nyíltnapját az egyetem berkeiben.

Fotó: uniduna

Az egyetem honlapja szerint: öröm volt a megjelenési helyszínekről jött hallgatókat látni, különösen, hogy még Salgótarjánból és Szolnokról is meglátogatták a diákok az eseményt. Az elmúlt évek egyik legnagyobb látogatottságú nyitott egyetemi beiskolázási rendezvényét tudhatjuk magunkénak. – Csak az informatika képzés iránt érdeklődők száma több volt, mint a novemberi nyílt nap résztvevőinek száma! – A gazdálkodási és menedzsment és az anyagmérnöki alapszakok népszerűsége volt az eseményen az egyik legnagyobb.

Fotó: uniduna

A képzési területenkénti campus séták hatalmas sikert arattak. A diákok és kísérőik mindent megtekinthettek, ami az adott képzésre jellemző.

Fotó: uniduna

Továbbá fontos kiemelni, hogy kétéves felsőoktatási szakképzések iránt érkezett a legtöbb kérdés a workshopok alkalmával, hiszen ezen képzésekre NEM SZÜKSÉGES EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI!

- Válaszd te is a FOSZK képzést! Biztos út az Egyetemre! -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában