színvonalas műsor

2019.12.19. 08:00

Eseménydús zenés délelőtt volt az óvodában

Idén is koncertet szervezett a perkátai óvoda a gyerekeknek, amelyet nagy örömmel és szeretettel fogadtak a kicsik.

Horváth Dóra

Az intézmény dolgozói, óvodásai és egykori növendékei léptek fel az eseménydús, sok örömöt hozó dél­előtt során.

Az idei évben 2019. december 16-án, hétfőn, a délelőtti órákban került megrendezésre, a Perkátai ÁMK Szivárvány óvodája karácsonyi ovikoncertje.

Az óvó nénik kórusa karácsonyi dalokat énekelt a rendezvényen Fotó: a szerző felvétele

A tartalmában és kivitelezésében egyaránt színvonalas program során az intézmény csoportjainak készültek műsorral társaik, az óvoda dolgozói és a már elballagott, egykori óvodás gyerekek.

A délelőtt első műsorszáma az óvó nénik kórusának előadása volt, a kórustagok gyönyörű – ismert és kevésbé népszerű – karácsonyi dalokkal készültek a nagy napra, majd őket Kovács Gabriella követte, aki a Szállongó szél című dalt furulyázta el a gyerekeknek. A csodálatos furulyaszót követően Waller Vivien szintetizátoron karácsonyi dalt játszott, utána pedig az intézmény egykori óvodásai közül a most első osztályos Szarka Zsombor a Black in black című AC/DC-számot dobolta el a közönségnek. A program Horváth Fanni énekével folytatódott, aki az Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítőt dalolta el a megjelenteknek. Tánccal készültek a koncertre Horváth Petra, Szombat Zsófia, Szilasy Réka, Király Réka Nyuszi csoportos, és Klementisz Hanna Fecske csoportos óvodások, majd az esemény egy közös, karácsonyi dalolással zárult, ennek során a Kis karácsony, nagy karácsony című dalt énekelték el a gyerekek és az óvoda dolgozói közösen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában