A Mátyás-templomban jártak

2019.12.30. 10:00

Az „Aranydaru” Szállítómű Nyugdíjas Egyesület karácsonya

Az „Aranydaru” Szállítómű Nyugdíjas Egyesület néhány tagja december 28-án Budapestre látogatott a Mátyás-templomba, koncertre.

Balla Tibor

Az Aranydaru nyugdíjasai a koncert előtt Fotó: amatőr

Felejthetetlen komolyzenei koncertélményben volt részük a nemrégiben teljes körű felújításon átesett Mátyás-templomban a Magyar Virtuózok Kamarazenekar közreműködésével. A koncerten olyan neves szólisták is közreműködtek, mint Kertesi Ingrid, Kováts Kolos, Faludi Judit, Malek Andrea, Pándi Piroska, Király Csaba, vagy Hock Bertalan.

A nyugdíjas egyesület tagjai ezúttal klasszikus zenét hallgattak a kiváló akusztikával rendelkező, télen fűtött templomban, mint például Vivaldi: A négy évszak, Wolf­gang Amadeus Mozart templomi szonátája, vagy Arcangelo Corelli: Christmas Concertoja. Emellett Handel, ­Bach, Schubert, Liszt és César Franck művei hangzottak el a hangversenyen.

Az Aranydaru nyugdíjasai a koncert előtt Fotó: amatőr

Az Aranydaru tagságának ezzel nem ért véget a programok sora erre az évre, a szilvesztert a pentelei klubházban tartják meg, több klubbal közösen, élő zenére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában