Pálkövén gólyatáboroztak

2019.09.12. 08:00

Ismét pezsgő diákélet tölti ki a POK tereit

Az első szeptemberi csengőszó előtt élet költözött a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium falai közé.

dh-info

Augusztus 28-án izgatott, utazótáskákkal felszerelt 9.-es diákok zsivajától lett hangos az iskola udvara. 2 osztálynyi diák indult a Balaton északi partján fekvő Pálkövére gólyatáborba. Az ott töltött két nap alatt több izgalmas kihívásnak kellett megfelelniük. Elkísérte őket 21 felsőbb éves diák és több tanár is, akikkel sikerült jó kapcsolatot kiépíteni. A nyár végi időjárás kedvezett a balatoni fürdőzésnek is.

A gólyatáborozók két napot töltöttek a Balatonnál Fotó: POK

Közben a most induló hatosztályos gimnázium kisdiákjai és szüleik gólyanapon vettek részt az iskolában augusztus 30-án. A szülők bográcsozás és palacsintasütés közben ismerkedhettek össze, a diákok több programon vettek részt. Volt kincskeresős játék, hogy megismerjék az iskola épületét, drámajáték, és sportversenyek is. A nap végére szülők, diákok, és az őket tanító tanárok egymást megismerve térhettek haza.

Szeptember 2-án 10. évfolyamos diákok részvételével ünnepélyes tanévnyitó ünnepséggel vette kezdetét a 2019/2020-as tanév.

POK ünnepélyes tanévnyitója szeptember 2-án volt Fotó: POK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában