szponzorált tartalom

2019.06.24. 10:44

Mit érdemes tudni Kiss Henriettről?

Kiss Henriett mottója szerint minden szükséges tudás és információ bennünk van, ami hozzá tud minket segíteni a képességeink fejlesztéséhez. Ő csupán az emlékeztető funkcióját tölti be, ezt tekinti a fő feladatának.

Véleménye szerint manapság egyre nagyobb teret kap az önismeret témaköre, és egyre többen is foglalkoznak vele. A jelentősége azért is vitathatatlan, mert a mértéke jelentősen képes meghatározni a testi és lelki állapotunk alakulását.

Rövid bejegyzésünkben Kiss Henriettet mutatjuk be, aki többféle módszer alkalmazásával képes minket a megoldáshoz, és egyben a kiegyensúlyozott életvitelhez segíteni.

Kiss Henriett

A korai karrier után egy éles váltás

Kiss Henriett Egerben született, és már egészen kora gyermekkorától kezdve fontos szerepet játszott az életében a sport. Ezzel is magyarázható, hogy éveken át versenyszerűen teniszezett, úszott és vízilabdázott.

Ami a szakmai pályafutását illeti, a bankszektorban tevékenykedett hosszú időn át, méghozzá gazdasági szakértőként. Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy a karrierjének az alakulását is ez a munkakör határozta meg.

Aztán következett egy olyan műtét, ami egészen másfajta útra kényszerítette őt. Már ekkor tisztában volt vele, hogy az addigi életét jelentős mértékben meg kell változtatnia. Az önismereti útja ennél a pontnál kezdődött csak el valójában.

Nyitottság új területek iránt

Henriett egyrészt meg akart gyógyulni, másrészt a betegségének lelki hátterét is meg akarta ismerni. Ezért egyaránt megismerkedett a pszichológia, asztrológia/asztrozófia, gyógytorna, jóga, coaching, a ThetaHealing®, Points Of You™, valamint a Reconnective Healing® – Kapcsolatteremtő Gyógyítás módszereivel is.

A Krisna tudat, mint vallás jelentős tényezővé vált az életében. Csaknem 20 éven át támogatta őt a lelki fejlődésében, illetve az is ennek tudható be, hogy a mai napig vegetáriánus.

Vitathatatlan, hogy hosszú utat járt be. Tanulás, siker és kudarc mind-mind végig kísérte ezeket az éveket, és most örömmel tölti el, hogy mások számára is tud segítséget nyújtani az életük egy problémás területén.

Kiss Henriett módszere

Leginkább olyan emberekkel szokott közösen dolgozni, akik elkötelezettek az adott élethelyzetük változtatása kapcsán, és ehhez birtokában vannak a kellő elszántságnak, kitartásnak és hitnek.

Akinél az őszinte és tiszta szándék megvan a változtatásra, és hajlandó beletenni a kellő időt és energiát, annál a személynél nagy eséllyel komoly előrelépés várható az önismeret kapcsán.

Az önismereti munka pozitív alakulásánál ugyanis ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek, így mindenképpen alap feltételnek számítanak a közös munkához. Viszont az eredményeket garantálni tudják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában