családi nap

2019.06.24. 11:30

Évforduló, közösségi ünneppel

Vasárnap volt tíz éve, hogy napra pontosan június 23-án gördült le az első óriás papírtekercs a Hamburger Hungária Kft. – még ma is csúcstechnológiát képviselő – 7. számú papírgépéről.

Várkonyi Zsolt

20190623 Hamburger Hungária családi nap ZsE DH A Hamurger Hungária Kft papírgyár látogatással egybekötött családi napot tartott DUnaújvárosban

„Ez változtatta meg az egész dunaújvárosi papírgyártás életét, olyan szempontból, hogy versenyképes lett, világszínvonalú termelése, technológiája bárhol megállná a helyét, és bármilyen gazdasági környezetben ez a gyár működni fog” – fogalmazta meg gondolatait Bencs Attila, a kft. ügyvezető igazgatója. E kerek évforduló méltó közösségi ünnepe volt a gyárlátogatással egybekötött nyílt nap, és a Prinzhorn Csoport magyar vállalatainak családi napja a baracsi szabadidőparkban.

A nyílt napon a munkavállalók családtagjai is betekinthettek a hullámalappapír-gyártás kulisszái mögé, hol, hogyan, mivel dolgoznak hozzátartozóik. A családi napon ugyanakkor minden korosztály megtalálta a neki tetsző programot, a színpadi előadásokon, a játékokon, a bemutatókon keresztül egészen a szabadidős rendezvényt megkoronázó nagy sikerű Honeybeast együttes koncertjéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában