búcsúztattak a Rudasban

2019.04.26. 12:00

Rendhagyó, kedves köszöntés

Ez kérem egy igazi csapat. Nemcsak a pályán, az edzőteremben, hanem azon kívül is. Egy öszszetartó, összetartozó közösség.

Várkonyi Zsolt

Csütörtökön a Rudas kollégiumában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) tagjai, vezetői, edzői, munkatársai, kollégiumi tanárok, és mintegy negyven kollégista búcsúzott hét társuktól, akik az érettségivel hamarosan befejezik középiskolai tanulmányaikat: a helyszínen Frányó Laurától, Kovács Vivientől, Husti Hannától, Mihály Petrától és Takács Cecíliától, amíg Panczák Petra és Borbás Dzsenifer nem tudott ott lenni az eseményen.

A Rudas kollégiumtól búcsúzó érettségiző akadémisták Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Kollégiumi nevelőjük, Kincsesné Julika igazi házigazdaként köszöntötte az est „főszereplőit”, az ifjú hölgyeket, és többek között Nyakacska Zsolt ügyvezető igazgatót, Imre Vilmos sportigazgatót, Mátéfi Eszter szakmai vezetőhelyettest, György Lászlót, a felnőttcsapat vezető edzőjét.

Rendkívül megható volt az, amikor a búcsúzó lányokat egy-egy társuk, barátnőjük köszöntötte egy személyes történettel, egy kedves közös emlékkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában