hogy változott Dunaföldvár

2019.04.01. 19:00

Fotózd le a múltat! – Pályázat Dunaföldváron

A „Fotózd le a múltat!” című pályázatot a Dunaföldvári Művelődési Központ és Könyvtár írta ki a város 30. születésnapja alkalmából. Célja, hogy a résztvevők fotókon mutassák be, hogy változott Dunaföldvár az elmúlt évek alatt.

duol.hu

Fotó: pixabay

A feladat egyszerű: a Dunaföldvárról bármilyen régen készült fotót újra kell fényképezni. Régi fotót találhatnak az interneten, a nagyszülők fiókjaiban, fényképalbumaiban is, de akár a dunaföldvári művelődési házban is.

Pályázati kiírás (pdf formátumban INNEN letölthető)

A részvétel feltételei:

Bármilyen régi fotót, ami Dunaföldvárt ábrázolja, pontosan ugyanarról a helyről, ugyanazzal a beállítással újra kell fotózni. A régi fotó lehet családi, internetről letöltött kép is, de a Művelődési Központ is rendelkezésre bocsát képeket szükség esetén. Az új fotó pedig 2018. január 1-je utáni időpontban készüljön.

A régi és az újonnan készített fotók hosszabbik oldala (méretaránytól függetlenül) minimum 3000 pixel legyen. A képeket bármilyen eszközzel el lehet készíteni, de a kiírásnak megfelelő méretben kell beküldeni.

Beküldés módja:

  • kizárólag e-mailben a [email protected] címre
  • minden pályaművet külön e-mailben kell beküldeni, természetesen a régi képpel együtt. tehát minden pályázatnak 2 db fotót kell tartalmaznia.
  • az e-mailben a pályázó elérhetőségi adatai mellett egy JELIGÉT is meg kell adni
  • Beküldés határideje:

    2019. május 15. 16:00

    A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, a nyertesek az alábbi pénzdíjazásban részesülnek. A zsűri által legjobbnak ítélt fotókból 2019. június 22-én, a Múzeumok Éjszakáján kiállítás nyílik a Dunaföldvári Várban.

  • 1. helyezett: 30.000 Ft
  • 2. helyezett: 20.000 Ft
  • 3. helyezett: 10.000 Ft
  • Eredményhirdetés

    2019. június 22. Múzeumok Éjszakája, amikor a zsűri által legjobbnak ítélt fotókból kiállítás nyílik a Dunaföldvári Várban.

    Az érvényes jelentkezéshez valamennyi feltétel együttes megléte szükséges. A fotók beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy a fotókat a Dunaföldvári Művelődési Központ és Könyvtár a pályázattal összefüggő kiállításon és kiadványban felhasználja.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában