Mentsünk kutyát a virág árán!

2019.02.13. 16:00

Demény, a „kötsög” magyar vizsla zseniális kezdeményezése

Az ország első számú magyar celebvizslája és véleménydiktátora, Demény (az érthetőség kedvéért Demény gazdája Magos Judit) és az Eszkuláp Állatvédő Egyesület közösen elindította idén a Valentin-projektet.

Tóth Alexandra

A kezdeményezéshez csatlakozva az állatbarátok menhelyi kutyusok számára küldhetik el azt az összeget, amit egyébként a Valentin-napi csokorra költöttek volna. Ezzel tehát a gazdikeresők táplálását és ellátását, valamint orvosi költségeit szponzorálhatjuk. Az egyesület tételesen összegyűjtötte az oldalán azt, hogy milyen ellátási kategóriák hány forintba kerülnek számukra, és érthetően magyarázza el az egész ötlet hátterét, miértjét. Érdemes elolvasni, sokan megdöbbenhetnek, mennyibe kerül egy ilyen telep és az állatok fenntartása. A Valentin-projekt holnapig tart az Eszkulápnál, az egyesület pedig egy külön Facebook-oldalt is indított, ahol nyomon követhetjük a felajánlásokat. Deményék viszont számos más állatvédő csapatot is megihlettek, így sorra jönnek létre az események országszerte a szerelmesek napjával kapcsolatosan. Van, aki örökbefogadó napot tart, van, aki jótékonysági kutyafürdetést szervez, mások a Valentin-­ajándék árából egy állatmentésre használható furgont szeretnének megvásárolni. A kezdeményezés tehát sok szervezetet múzsaként csókolt homlokon, így ki-ki segíthet a számára legfontosabb csapatnak valamilyen módon.

Ez a Valentin-nap legyen kutyás!

Amennyiben az ön párja is állatbarát, akkor lepje meg azzal, hogy idén nem lepi meg semmivel, „csak” némi támogatói összeggel egy menhely számára. Biztosan leveszi kedvesét a lábáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában