Címlaplány, Miss tetovált január, az énekesi karrierjét építő vendéglátós

2019.02.07. 14:00

Erdős Viola tudatosan építkezik, de a megérzéseire is hallgat

Éppen másfél esztendeje, hogy írtunk Erdős Violáról, az életigenlő tetovált modellről, aki éppen akkor vonult be az X-Faktor mentorházába. Szerződése még most is tiltja, hogy erről beszéljen, de volt mondandója enélkül is.

Balla Tibor

– Azóta voltam a Tattoo Magazin címlapján, a kétezer-tizenkilences Tattoomed naptárban én vagyok Miss Január, úgyhogy alakulnak a dolgok. Több videóklipes felkérésem, szereplésem is volt. Említhetném Lmen Pralát, Dj. Chris Lawyert vagy az Ozone Mama nevű zenekart is.

– Ezt minek köszönheted? Az X-Faktor vitte a híred?

– Szerintem az is hozzájárult, mert ott azért elég nagy médiafelületet kaptam, ami által megismerhettek az emberek. Lmen Pralával is úgy ismerkedhettem meg, hogy ott látott, aztán az ő videóklipje alapján fedezett fel Chris Lawyer, úgyhogy összefüggnek a szálak. Egyébként pedig viszonylag sok energiát fektetek abba, hogy a Facebook-oldalakon és Instagramon megfelelően megjelenjek. Meg az egyik lehetőségből általában jön a másik.

Erdős Viola bizakodó a karrierjét tekintve, egyre jobban nyílik a horizont az extrém külsejű, optimista lánynak Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– Tudatosan építkezel?

– Valamilyen szinten igen, de sokszor vagyok spontán úgy, hogy a megérzéseimre hallgatok, és hirtelen kitalálok valamit vagy belevágok valamibe. Elég lassan valósulnak meg az álmaim, de igazából örülök annak, ahol tartok. Viszont még nagyon-nagyon hosszú út van előttem zeneileg is és a modellszakmában is. Most épp egy köztes állapotban van a frizurám, nem szívesen állok a kamera elé, ugyanis növesztem vissza a hajam, hogy újra raszta lehessek.

Azt megvárom, és akkor indulok neki újra komolyabban a fotómodellkedésnek. A zenék most folyamatosan készülnek, ahogy jönnek a zenei alapok, jön az ihlet, írom rá a szöveget, és rögtön stúdió. Már látható a Youtube-csatornámon a legújabb közreműködésem a Para Dox Hologram című felvételén. Ez még egészen friss.

– Akkor nem a mainstream médiában nyomulsz, hanem az internetes felületeken?

– Mindenhol szeretnék nyomulni. Viszont ahhoz, hogy sok fellépésem legyen, mindenképpen kell egy olyan slágerdal, ami berobban, és akár azért az egy dalért képesek eljönni egy koncertre. Most is vannak fellépéseim, de egy kis klub még nem vállalja be a gázsimat, csak a bevétel arányában jut nekem belőle. Hogy ezt átlépjem, ahhoz kell az interneten ismertté válni először. Decemberben Budapesten, Szalkszentmártonban, Dunaújvárosban is felléptem. Egyelőre csak inkább a környéken ismernek, de már beindult Budapest is.

– De elégedett vagy azzal, ahogyan alakul?

– Igen, meglepően jól megy. Amikor feltöltöttem az első videómat, amin csak énekelgettem, arra jött talán háromszáz megtekintés, most pedig az egyik dalom már nyolcvanötezer fölött van, és ez nekem egy nagyon nagy szám. Persze a sztárok többmilliós nézettségéhez nem viszonyítható, de amatőr előadóként nagyon büszke vagyok ezekre a számokra.

– Következő cél?

– Az embernek mindig nagyon sok célja van. Most a legfontosabb cél az, hogy ha nem is tudok megélni belőle, de a zene hozzon annyi bevételt, hogy vissza tudjam forgatni a számokba, hogy még minőségibbet tudjak alkotni. Most még mínuszos a buli, videóklip, stúdió, ez mind viszi a pénzt, és ha kevés a bevétel, csak olcsóbb klipre, olcsóbb stúdióra futja. Most egy vendéglátóegységben dolgozom. Egyáltalán nem látom reménytelennek a dolgot, mert azt nézem, hogy három évvel ezelőtt honnan indultam. Már sok dolognak futottam neki, amiben sokan nem hittek. De én már annyira elhiszem, hogy már csak ezért is megcsinálom magamnak. Mindig jött valami, amibe kapaszkodhattam, ha kicsit el is gyengültem. Nagyon durva, de minden csak úgy jött. Amikor azt mondtam, hogy modell leszek, akkor tudtam foglalkozni a modellkedéssel, amikor azt mondtam, hogy énekelni fogok, akkor tudtam foglalkozni az énekléssel, amikor azt mondtam, hogy lesz egy kopasz macskám, akkor a semmiből kaptam egy kopasz macskát, amikor kitaláltam, hogy repülni szeretnék, akkor jött valaki, aki repülőtéren dolgozott. Bármi, amit szerettem volna, olyan bakancslistás, azt megkaptam az élettől. Ezért hiszek a spirituális dolgokban és a karmában. Ha az ember jót cselekszik, akkor azt mindig valahogy visszakapja. Én próbálok úgy élni, hogy másokon segítsek, és igyekszem jó ember lenni. Ez ebben a világban nem egyszerű. Szóval ezeket én így kapom vissza, de tudom, hogy még sokat kell dolgoznom érte. Ha három évig csak a rosszat kapom, az elítélést, a bunkóságot, akkor sem fogok megváltozni, többre tartom magam annál. Ugyanolyan kedves leszek, ha arcon is köpnek, mert én más vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában